+45 2223 6334

 

Historie

 

Dreambands 25 års histore

 

Dreamband blev startet i 1992 på initiativ af Jesper Hindø.
I starten var vi blandt andet husorkester på Cafe Druen i Sønderborg hvor vi havde stor succces. En aften var der så mange mennesker inde at politiet forlangte musikken stoppet. Meget lystigt!

Snart kom der så bud efter os til bryllupper, sølvbryllupper, foreninger og offentlige arrangementer og baller af forskellig art og vi begyndte at tage fint tøj på. Specielt til gallaaftner hvor vi havde sort smoking på under middagen og hvid smoking til dansen.

Vi har spillet til receptioner, indvielser, jubilæer og der begyndte at komme kongresser i kalenderen.
Specielt lægekongresser har vi sjovt nok haft mange af selv om vi ikke fejler noget. !!

Firmafester har vi også haft stor glæde af at spille til. Det er altid en sjovt at ryste sådan et firma sammen og se glade mennesker omkring sig.

Da Dreamband har base i Sønderborg er det naturligt for os at køre til Tyskland og vi betragter Nordtyskland som et marked vi i fremtiden vil satse mere på.

For at nævne nogle få store kunder vi har spillet for kan vi nævne Danfoss, Ecco og Lego.
Vi har spillet til indvielser på det nye supersygehus i Aabenraa, runde fødselsdage, guldbryllupper, ja der er snart ikke den anledning til en privat fest vi ikke har leveret musik til.
Handelsstandsforeninger har også altid været glade for at engagere os til diverse optrædener på alt fra lastvogne til teatersale.

I starten spillede vi nogle år nytårsaften på Hotel Hvide Hus i Ålborg og det var meget specielt at se hele fyrværkeriet fra 10. etage og bagefter fejre vores eget nytår på hotelværelset.

Dreamband ser tilbage på de første 25 år og glæder sig til at servicere publikum med lækker partymusik de næste 25.

KONTAKT

JesperDu skal være mere end velkommen til at kontakte Jesper fra Dreamband via kontaktformen eller tlf: +45 2223 6334